Skip to main content
Kleine drukkerij, grote mogelijkheden

Aanleveren

Aanleveren en informatie het liefst per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zet er zoveel mogelijk bij wat de bedoeling is en wat er volgens u is afgesproken. Dan hebben we allebei alle gegevens mooi bij elkaar staan, 'zwart op wit', zeg maar.

Denk hierbij aan: formaat, oplage, kleur of zwart-wit, enkel- of dubbelzijdig, soort papier, hoe het eventueel ingebonden zou moeten worden, een afgesproken levertijd en prijs, enzovoorts. Dat voorkomt veel verwarring.

Aanleveren kan op papier en digitaal of op een USB stick. Het bestand kan het beste in PDF aangeleverd worden via het upload formulier of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet er wel even bij wat er mee moet gebeuren; verstuur uw bestanden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij bestanden groter dan 20 Mb kunt u geen gebruik maken van het uploadformulier, gebruik in plaats daarvan Wetransfer. Stuur uw bestanden vanuit Wetransfer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt de volgende bestanden uploaden: PDF (Acrobat), docx, doc, odf, TIF, JPG, PNG, PLD, Papyrus, Pages en nog een aantal. Staat uw bestand er niet bij: mail even voor de mogelijkheden (geen InDesign of Publisher).

  • Aanleveren liefst in PDF op de maximale kwaliteit/grootte en op de juiste maat.
    Belangrijk: bij aanlevering in PDF het bestand NIET als spread aanleveren, maar als pagina's, met 3 mm afloop en liefst snijtekens.
  • In Word verschuift of verandert er vaak wat, mail het liefst in PDF, of beide bestandsformaten, dan kan ik kiezen.
  • In Excel is het vaak niet zo duidelijk hoe het op papier komt. Sla daarom Excel bestanden die afgedrukt moeten worden op in PDF en controleer of de indeling goed is!
    Excel bestanden voor het adresseren natuurlijk als XLS!
  • Als u het ontwerp maakt in Canva : exporteren als ‘PDF voor afdrukken’ en ‘bijsnijdmarkeringen en afloop’ aanvinken. Natuurlijk wel even controleren het wel goed gegaan is, maar dat geldt voor alles.

Aanleverformulier  WeTransfer